Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Очільниця Любешівщини нагадує, як важливо зберегти домашній затишок

Волинь-нова

Очільниця Любешівщини нагадує, як важливо зберегти домашній затишок

Сьогодні – Міжнародний день сім'ї. Історія його святкування почалася із затвердження Генеральною асамблеєю ООН від 20 вересня 1993 року резолюції про Міжнародний день сім'ї. Свято відзначають щорічно з 1994 року, метою якого є звернути увагу суспільства на важливість сім'ї та проблеми, які часто виникають в родинах

«Справжня цінність у житті – це рідні та близькі люди. Кожен з нас є частинкою великої сім’ї. З сім'ї починається життя людини, в сім’ї ми вчимося робити добро, тут формується взаєморозуміння і повага, виховується почуття любові до ближнього. На жаль у нашому суспільстві є діти, які залишені своїми батьками, і всі вони потребують нашої з вами уваги. Тому, особливу повагу висловлюю батькам, які взяли на виховання дітей, розділили з ними домашній затишок та створили атмосферу захищеності та щирої любові. Адже у дитинстві та юності дитина частково дивиться на світ вашими очима, нехай цей світ буде наповнений красою, добром та гармонією.

Особливу повагу висловлюю батькам, які взяли на виховання дітей, розділили з ними домашній затишок та створили атмосферу захищеності та щирої любові.

Дозвольте у Міжнародний день сім'ї побажати усім міцних родинних стосунків, мудрості та непохитної твердості у збереженні сім´ї. Нехай це свято нагадає кожному, як важливо зберегти сімейне щастя для нас та наших дітей. Любові, краси, світлого майбутнього, достатку і спільного розвитку нам усім!» – звертається до краян голова Любешівської районної державної адміністрації Юлія Подерня-Масюк.

Telegram Channel