Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Разом у щасті і в проблемах: Володимир-Волинська міськрада та сусідні ОТГ підписали Меморандум про партнерство

Їх ціль – запустити спільні проєкти з фокусом на економічний розвиток.

Фото volodymyrrada.gov.ua.

Разом у щасті і в проблемах: Володимир-Волинська міськрада та сусідні ОТГ підписали Меморандум про партнерство

Влада міста обласного значення домовилася про співпрацю з керівниками 5 об'єднаних громад

15 травня 2020 року відбулося підписання Меморандуму про партнерство між Володимир-Волинською міською радою та сусідніми об’єднаними територіальними громадами. Про це інформує сайт Володимир-Волинської міськради.

Документ про співпрацю підписали з метою участі в освітній програмі «SPACES. Просторове планування для доступності, співробітництва та економічної сталості», підписали міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк та очільники ОТГ: Устилузької – Віктор Поліщук, Оваднівської – Сергій Панасевич, Зарічанської – Ігор Пальонка, Зимнівської – Вячеслав Католик та Війницької – Сергій Вербицький.

Як повідомила начальник відділу проектної діяльності та міжнародного співробітництва виконавчого комітету міської ради Любов Саць, участь у програмі «SPACES», що, до речі, відбувається на конкурсній основі, дасть можливість підвищити свої професійні навики у сфері просторового планування та співробітництва, працюючи з інтернаціональною командою менторів та експертів із Швейцарії та Румунії.

Буде можливість дослідити передові європейські практики, а також провести низку заходів із залучення місцевих мешканців, бізнесів та інших зацікавлених сторін до процесу планування розвитку своєї території.

При цьому, очільник міста Петро Саганюк зазначив, що підписання цього документа концентрує увагу на питаннях підвищення доступності послуг та економічного зростання територій. Буде можливість дослідити передові європейські практики, а також провести низку заходів із залучення місцевих мешканців, бізнесів та інших зацікавлених сторін до процесу планування розвитку своєї території.

Telegram Channel