Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Підприємці, які реалізують непродовольчі товари, уже можуть готуватися до роботи – Пустовіт

Рішення міськради про непродовольчі ринки вступає в дію автоматично після оприлюднення рішення Кабміну у ЗМІ.

Фото Офісу реформ АМУ.

Підприємці, які реалізують непродовольчі товари, уже можуть готуватися до роботи – Пустовіт

Виконувач обов'язків міського голови Луцька Григорій Пустовіт пояснив, що рішення міськради про послаблення карантину – це сигнал для продавців ринків

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт наголосив, що підприємці, які реалізують непродовольчі товари, уже можуть готуватися до роботи, приводити до ладу місця торгівлі відповідно до протиепідемічних рекомендацій. Про це інформує сайт Луцької ради. «Рішення міської ради, яке сьогодні ухвалили депутати щодо відновлення роботи непродовольчих ринків, вступає в дію автоматично, одразу після оприлюднення відповідного рішення Кабінету Міністрів України у засобах масової інформації», – сказав він.

«Рішення міської ради, яке сьогодні ухвалили депутати щодо відновлення роботи непродовольчих ринків, вступає в дію автоматично, одразу після оприлюднення відповідного рішення Кабінету Міністрів України у засобах масової інформації», – сказав він.

На сайті Луцької ради також згадується про те, що ринки нині підлягають особливому контролю. Як повідомила директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, сьогодні звернули увагу на масові скупчення людей поблизу банківських установ, магазинів одягу. Триває профілактично-роз’яснювальна робота.

Telegram Channel