Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Колишній футболіст збірної України Євген Левченко пояснив, чому не хоче жити у рідній країні

Що тут додати?

Фото footboom.com

Колишній футболіст збірної України Євген Левченко пояснив, чому не хоче жити у рідній країні

Вийшло доволі жорстко, але цілком справедливо...

Колишній півзахисник збірної України і глава футбольного профспілки Нідерландів Євген Левченко пояснив, чому не хоче жити у рідній країні.

Екс-футболіста цитує УНІАН з посиланням на sovsport.ru.

«Те, що в Європі здається простим, в Росії (Левченко грав в РПЛ) і в Україні робиться через п'яту точку. Про людей ніхто не думає, і мене це дуже засмучує. Я об'їздив півсвіту - скрізь є чіткі, ефективні інструменти щодо захисту прав громадян.

А у нас стукаєшся у двері та розумієш, що вони наглухо зачинені для тебе, якщо ти комусь не заплатив або у тебе немає зв'язків.

А у нас стукаєшся у двері та розумієш, що вони наглухо зачинені для тебе, якщо ти комусь не заплатив або у тебе немає зв'язків. І це починається з самого низового рівня. Тому мені нецікаво жити в Україні або в Росії», - сказав Левченко.

Екс-футболіст зазначив, що люди також винні в тому, що відбувається:

«Дратує ставлення людей до своїх прав. Багато хто вважає, що у них немає голосу, та приймають ситуацію такою, яка вона є. Це неправильний підхід. Так ви ніколи не переможете корупцію. Хоча є маса прикладів, коли цю проблему вирішували за дуже короткий термін. Було б у суспільства бажання».

Telegram Channel