Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Під час карантину рятувальники то знімають школярів з висоти, то з пасток витягують

Державна служба України з надзвичайних ситуацій посилює профілактичну роботу серед населення та закликає батьків не наражати малечу на небезпеку під час вимушених канікул!

Фото Pixabay.

Під час карантину рятувальники то знімають школярів з висоти, то з пасток витягують

В Управлінні ДСНС у Волинській області закликають дорослих краще стежити за своїми дітьми

Рятувальники повідомили про інцидент, який трапився нещодавно на Сумщині. Там, 14 травня, співробітники ДСНС допомогли поліцейським спустити юнака з 3-го поверху недобудови. Для цього надзвичайники 6-ї державної пожежно-рятувальної частини застосували висувну драбину, якою правоохоронець з хлопцем спустилися з небезпечної споруди.

Надзвичайна подія може статися з дитиною навіть на очах у батьків. 

Крім того, надзвичайна подія може статися з дитиною навіть на очах у батьків. Так, 15 травня у Черкасах, під час гри на спортивному майданчику однієї зі шкіл міста, 6-річна дівчинка застрягла ногою в конструкції спортивного снаряду. Після кількох невдалих спроб батьків самостійно допомогти дитині, вони набрали номер «101». Рятувальники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини, які прибули на місце події, за допомогою гідравлічного інструменту провели рятувальну операцію та визволили дівчинку.

Нагадаємо, п'ятеро хлопчиків стрибали з мосту в річку, один не винирнув...

Telegram Channel