Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Бойовики на Донбасі з мінометів обстріляли позиції ЗСУ

Втрати противника уточнюються.

Фото REUTERS.

Бойовики на Донбасі з мінометів обстріляли позиції ЗСУ

Втрат серед українських захисників немає

Сьогодні збройні формування Російської Федерації з мінометів калібру 120 мм вели обстріли неподалік Новгородського, при цьому випустили 30 мін.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил у вечірньому зведенні. Зазначається, що по українських захисниках, які виконують завдання в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік Новотроїцького окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

В штабі наголосили, що підрозділи Об’єднаних сил продовжують контролювати окупаційні підрозділи на лінії зіткнення, дотримуючись умов припинення вогню та готові до реагування на можливі загрози з будь-яких напрямків.

«Наші військовослужбовці для припинення ворожої активності рішуче застосували чергові вогневі засоби», - йдеться у повідомленні. Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було. В штабі наголосили, що підрозділи Об’єднаних сил продовжують контролювати окупаційні підрозділи на лінії зіткнення, дотримуючись умов припинення вогню та готові до реагування на можливі загрози з будь-яких напрямків.

Telegram Channel