Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Зеленський зняв санкції з онучки Муссоліні

Алессандра Муссоліні відома своєю ксенофобською заявою "усі румуни - злочинці".

Фото radiosvoboda.org.

Зеленський зняв санкції з онучки Муссоліні

Алессандра Муссоліні відома своєю приналежністю до неофашистської партії, підтримкою російської окупації сходу України та ксенофобською заявою «усі румуни - злочинці»

На сайті Президента України Володимира Зеленського оприлюднено указ про запровадження нових та скасування діючих санкцій, яким затверджено відповідне рішення Ради національної безпеки та оборони, пише «Історична правда».

Пунктом 5 цього рішення з санкційного списку фізичних осіб вилучено громадянку Італії Алессандру Муссоліні, 1962 року народження. Алессандра Муссоліні – онучка італійського диктатора-фашиста Беніто Муссоліні, що керував Італією від 1922 до 1943 р. і був союзником Гітлера у Другій світовій війні.

Алессандра Муссоліні – онучка італійського диктатора-фашиста Беніто Муссоліні, що керував Італією від 1922 до 1943 р. і був союзником Гітлера у Другій світовій війні. Алессандра Муссоліні приїжджала на схід України в якості «спостерігача» за так званими виборами в «ЛНР/ДНР».

Алессандра Муссоліні приїжджала на схід України в якості «спостерігача» за так званими виборами в «ЛНР/ДНР». Через це указом Президента №82 від 19 березня 2019 року проти неї були запроваджені особисті санкції.

Алессандра Муссоліні була депутаткою італійського та європарламенту, очолювала неофашистську партію. Відома своєю ксенофобською заявою «усі румуни - злочинці».

Telegram Channel