Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Працівники американського ресторану не вийшли на роботу, бо допомога від держави приносить більше грошей

Для того, щоб хоч якось справитись із доставкою замовлень, власниця ресторану найняла учнів старших класів, які допомагатимуть їй найближчим часом.

Фото galka.if.ua.

Працівники американського ресторану не вийшли на роботу, бо допомога від держави приносить більше грошей

Курйозна історія трапилась у Балтіморі

Власниці ресторану не вдалося вмовити своїх співробітників повернутися на роботу після часткового зняття карантинних обмежень в США. Причина проста: завдяки державній допомозі співробітники ресторану заробляють більше, ніж на роботі. Великий бонус: для отримання цих грошей не потрібно нічого робити, передає «Галка».

Працівники отримують дві фінансові виплати: від штату ($430 на тиждень) та від уряду США, який щотижнево платить $600 кожному, хто втратив роботу через коронавірус.

«Вони не хочуть повертатися, тому що зароблять менше грошей. Я навіть не злюся і не переживаю через це. Я розумію. Навіщо комусь виходити на роботу і отримувати половину або дві третини від того, що ти можеш заробити, сидячи вдома», —коментує ситуацію Мелоді Вагнер, власниця ресторану.

Повідомляють, що працівники Мелоді отримують дві фінансові виплати: від штату ($430 на тиждень) та від уряду США, який щотижнево платить $600 кожному, хто втратив роботу через коронавірус. В результаті виходить $1030 на тиждень, які стабільно надходитимуть до 31 липня.

Telegram Channel