Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Ірина Геращенко: «У Зеленського хочуть легалізувати російські паспорти на окупованих територіях Донбасу»

Геращенко: «А хто буде обирати українську владу там? Люди з російськими паспортами?»

Фото ЄС.

Ірина Геращенко: «У Зеленського хочуть легалізувати російські паспорти на окупованих територіях Донбасу»

Законопроект про подвійне громадянство фактично легалізує російські паспорти на окупованих територіях Донбасу, дасть можливість по суті визнати кремлівські маріонеткові окупаційні адміністрації та легалізує їх участь в українських місцевих виборах. Про це сказала співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко в інтерв’ю журналістам

«Дуже чітка тактика здачі національних інтересів і знищення української армії. Зверніть увагу, що у порядку денному немає жодного закону, що стосується економіки чи лікарів. Натомість є закон про громадянство, який, по суті, легалізує російські паспорти на території України», – розповіла Геращенко.

Вона нагадала, що анексія українського Криму почалася з незаконної паспортизації населення півострова.

«Сьогодні Путін пачками роздає на окупованому Донбасі паспорти. І українська влада заявляє при цьому на повному серйозі, що вона там збирається проводити вибори, одночасно з місцевими виборами по всі території України».

«Сьогодні Путін пачками роздає на окупованому Донбасі паспорти. І українська влада заявляє при цьому на повному серйозі, що вона там збирається проводити вибори, одночасно з місцевими виборами по всі території України», – зазначила Ірина Геращенко.

«А хто буде обирати українську владу там? Люди з російськими паспортами? Це просто буде легалізація маріонеткових режимів, це буде просто підігрування тезам Кремля про «громадянський конфлікт» і це буде повна здача національних інтересів», – підкреслила співголова фракції «Європейська Солідарність».

Джерело: ЄС.
Telegram Channel