Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Найбезпечніше у Пентагоні і в Зарічненському районі»

У Зарічненському районі усі 34 ПЛР-тести дали негативний результат на коронавірус.

Фото прес-служби управління охорони здоров’я РОДА.

«Найбезпечніше у Пентагоні і в Зарічненському районі»

Цей віддалений район Рівненщини не уражений коронавірусом

У цьому поліському районі Рівненської області наразі не зафіксовано жодного випадку захворювання на COVID-19. А місцеві гумористи навіть придумали такий слоган: «Де найбезпечніше? - У Пентагоні і в Зарічненському районі».

Продовжує начальник обласного управління охорони здоров’я Олег Вівсянник: «Таку статистику в Зарічненському районі дає мінімальна міграція населення і закритий кордон з сусідньою Білоруссю. Ми провели там 34 ПЛР-тести для діагностики коронавірусу. Всі результати були від’ємними. 

Таку статистику в Зарічненському районі дає мінімальна міграція населення і закритий кордон з сусідньою Білоруссю.  

Тим часом Рівненщина – серед лідерів за кількістю хворих на коронавірус. Причиною такої статистики фахівці вважають велику кількість проведених ПЛР-тестувань.

– Рівненщина за кількістю обстежених підозр займає ІІ-ге місце після Києва. Це в абсолютних цифрах. Якщо перевести на кількість населення, то, напевно, така робота у Рівненській області проводиться найбільш масово. Широко охоплені всі вогнища хвороби. Ми працюємо у посиленому режимі і наші лабораторні центри на сьогодні готові проводити понад 600 обстежень ПЛР за добу. Але це не межа, – говорить Олег Вівсянник.

Валентин СТАВСЬКИЙ


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel