Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Великобританії відкрили виставку для курей

Шоу почалося минулих вихідних і триває доcі.

Фото Courtesy of Jared Schiller.

У Великобританії відкрили виставку для курей

Роботи для виставки надали близько 50 художників

Оскільки музеї все ще закриті, а люди залишаються вдома, то відкриття сучасного мистецтва новій аудиторії – неможливе. Але британський режисер Джаред Шиллер знайшов вихід. Він створив виставку для курей, повідомляє theartnewspaper.com.

Близько 50 художників, серед яких Річард Вентворт, Гошка Макуга, Амалія Піка та Джордж Шоу, а також багато менш відомих авторів з інших країн, сім'я Шиллера та їхні сусіди надали твори для того, щоб відкрити, мабуть, першу у світі виставку для курей. Шоу почалося минулих вихідних і триває доcі.

Близько 50 художників, серед яких Річард Вентворт, Гошка Макуга, Амалія Піка та Джордж Шоу, а також багато менш відомих авторів з інших країн, сім'я Шиллера та їхні сусіди надали твори для того, щоб відкрити, мабуть, першу у світі виставку для курей.  

«Я був абсолютно вражений тим, скільки людей подало роботи: студенти, аматори та профі сучасного мистецтва», – говорить Шиллер, який 22 квітня виступив з відкритим закликом в Instagram, щоб йому надали твори в цифровому вигляді, і які могли б потім бути надрукованими. За вказівкою художника було зібрано декілька творів, серед яких вражаюча робота Амалії Піка «З’їж мої слова», яка зроблена із насіння.

Це кураторський дебют для Шиллера, який відомий тим, що знімав фільми про сучасне мистецтво з художниками, музеями та галереями по всій Великобританії та за кордоном. Цього разу митець був обмежений своїм будинком у селі Вудчерч на південному сході Англії, де проживав разом зі своєю дружиною Ребеккою та двома маленькими дітьми, Через кілька тижнів бездіяльності у нього з’явилася ідя виставити твори для домашніх птахів.

Telegram Channel