Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Ковелі продовжують будувати стадіон «Локомотив»

Стадіон реконструюють у рамках спільного міжнародного проєкту «Транскордонні центри діалогу культур Польща–Білорусь–Україна».

Фото kovelrada.gov.ua.

У Ковелі продовжують будувати стадіон «Локомотив»

Також проводять благоустрій навколишньої території

Міський голова Олег Кіндер провів нараду з питань реалізації спільного міжнародного проєкту «Транскордонні центри діалогу культур Польща–Білорусь–Україна». Він наголосив, що усі роботи на стадіоні «Локомотив» мають здійснюватись вчасно, аби не підвести партнерів з Польщі та Білорусі та використати раціонально літню пору для будівництва об’єкта, інформує Ковельська міська рада.

Гендиректор «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Чорнуха повідомив, що будівельні бригади уже виконали значний об’єм замовлення. Зараз вони завершують внутрішні роботи у підтрибунних приміщеннях. Надалі готові приступити до оздоблення стін зовні. Головний підрядник запевнив, що з їх сторони всі зобов’язання будуть виконані у визначені терміни.

Будівельні бригади уже виконали значний об’єм замовлення. Зараз вони завершують внутрішні роботи у підтрибунних приміщеннях. Надалі готові приступити до оздоблення стін зовні. 

Варто зауважити, що також активно здійснюється благоустрій території. Зокрема, прокладають дорогу, облаштовують паркувальні місця, встановлюють паркан.

Обговорили під час зустрічі також питання плану фінансування проєкту міжнародними партнерами, йшлося про закупівлю передбаченого обладнання.

Telegram Channel