Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У небі над Волинню українські винищувачі проводили навчальні тренувальні бої (Фото)

Рвуться в небо бойові птахи.

Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України

У небі над Волинню українські винищувачі проводили навчальні тренувальні бої (Фото)

В рамках виконання планових польотів, у простих та складних метеоумовах, пілоти Севастопольської бригади тактичної авіації продовжують підвищувати свій рівень вправності у виконанні вправ курсу бойової підготовки винищувальної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України

Як заначив командир військової частини - військовий льотчик першого класу полковник Віктор Меретін, планові польоти в Севастопольській бригади тактичної авіації проводяться часто – загалом декілька льотні зміни на тиждень в різний час доби. Для цього на Луцькому аеродромі є все необхідне, зокрема система підсвітки летовища для злету-посадки в нічний час.

Командування бригади приділяє значну увага молодим офіцерам, які сьогодні успішно провели тренувальний повітряний бій та виконали вивідну програму до польотів вночі.

- Командування бригади приділяє значну увага молодим офіцерам, які сьогодні успішно провели тренувальний повітряний бій та виконали вивідну програму до польотів вночі. Кожен із них має достатню кількість годин нальоту, і зараз ця цифра зростає щодня, – розповів командир бригади.

 

 

Джерело: Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України
Telegram Channel