Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Ще у двох луцьких будинках безкоштовно встановлять індивідуальні теплові пункти

Керівники міста зустріли з мешканцями двох будинків і обговорили ситуацію щодо встановлення ІТП.

Фото lutskrada.gov.ua.

Ще у двох луцьких будинках безкоштовно встановлять індивідуальні теплові пункти

Теплові пункти встановлять у будинку на Кравчука, 26-Б та проспекті Соборності, 10

Перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук та керівництво ДКП «Луцьктепло» продовжили щотижневі зустрічі з мешканцями луцьких багатоповерхівок, у яких безкоштовно встановлюватимуть індивідуальні теплові пункти. Цього разу зустрічі відбулись на прибудинкових територіях вулиці Кравчука, 26-Б та проспекту Соборності, 10, інформує Луцька міська рада.

Абонентська оплата за обслуговування ІТП становитиме до 20 грн на місяць з кожної квартири, більше ніяких фінансових витрат мешканці не нестимуть.  

«У будинках, де встановлено ІТП економія оплати за тепло становить до 30%. Окрім економії, встановлення ІТП дає можливість зробити так, щоб і на першому та на останньому поверхах температура повітря в квартирах була однакова. ІТП встановлюється безкоштовно за умовами програми співпраці Луцької міської ради, ДКП «Луцьктепло» та Євробанку. Перед опалювальним сезоном ІТП налаштують, щоб вже в цьому опалювальному сезоні ви відчули зміни» , – розповів Ігор Поліщук.

Абонентська оплата за обслуговування ІТП становитиме до 20 грн на місяць з кожної квартири, більше ніяких фінансових витрат мешканці не нестимуть. При цьому люди отримають ряд суттєвих переваг - ІТП найвищої якості від італійського виробника, економія на опаленні більше 30%, збалансована подача теплоносія з однаковим тиском для всіх квартир, зменшення рівня обігріву при потеплінні та його посилення при похолоданні.

Telegram Channel