Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Волині вночі горів супермаркет

На щастя, люди не постраждали.

Фото: Главком.

На Волині вночі горів супермаркет

20 травня в області трапилося чотири пожежі

 о 10:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання легкової автівки  на вулиці Привокзальній у селищі Стара Вижівка. За 12 хвилин  пожежу, що виникла через несправність електричної системи, працівники 16-ї пожежно-рятувальної частини селища Стара Вижівка ліквідували. Вогнем пошкоджено моторний відсік.

О 10:06 у Ковелі на вулиці Варшавській через самозаймання матеріалів загорілася вантажівка. Вже за півгодини її приборкали працівники 19-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частини м. Ковеля. Вогнем пошкоджено 2 метри тенту вантажного автомобіля, 200 пакувальних мішків (поліпропіленових) дерев’яного вугілля.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що займання виникло у торговому залі, розташованому  на 1 поверсі житлового будинку.

О 2:53 у селі Видраниця Ратнівського району загорівся житловий будинок з піноблоків та прибудова до гаража. Вже о 3:20 рятувальники локалізували пожежу, а о 4:15 остаточно її ліквідували. Вогнем знищено дах на площі 162 метри, перекриття на площі 40 метрів,  пошкоджені речі домашнього вжитку. Над ліквідацією  пожежі працювали ратнівські вогнеборці спільно із працівниками місцевих пожежних команд  сіл Заброди та Замшани.

О 4:04 виникла пожежа в  магазині «Наш край», що в обласному центрі на проспекті Соборності. За адресою направлені два відділення 25-ї  державної пожежно-рятувальної частини м. Луцька.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що займання виникло у торговому залі, розташованому  на 1 поверсі житлового будинку.

Вогнем  знищено 3 холодильники, кондиціонер,  пошкоджена стеля на площі 80 метрів . Пожежу локалізовано о 4:16 та ліквідовано о 4:30. Причина пожежі встановлюється.

До гасіння займання залучено 8 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки  управління ДСНС України у Волинській області.

Джерело: УДСНС України у Волинській області
Telegram Channel