Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Презентували проект Монументу пам'яті Героїв 51 омбр

Фото із сторінки Спілки Воїнів АТО Волині у facebook.

Презентували проект Монументу пам'яті Героїв 51 омбр

Сьогодні шоста річниця загибелі хлопців під Волновахою. Зі смерті 17 Героїв розпочалася страшна війна на Сході України

 Ще страшніше, що смерті хлопців 10 блок-посту під Волновахою на цьому не закінчилися, ми поховали вже не одного героя, які отримали в той день поранення на злощасному блок-посту.

 Про це йдеться на сторінці Спілки воїнів АТО Волині у facebook.
Решта ж ходить сьогодні серед нас, а більшість і не здогаується, що ось ці молоді хлопці пережили жахіття війниі в цей день, 22 травня 2014 року прийняли перший бій, йдеться у дописі. Хоча скоріше це був розстріл і тільки чудом більшості вдалося врятуватися.

Саме сьогодні ми, Спілка воїнів АТО Волині, хочемо презентувати проект реставрації стели 70 річчя 51 омбр, яка знаходиться на території військової частини у м. Володимир-Волинський в Монумент пам'яті Героїв 51 омбр.

«Саме сьогодні ми, Спілка воїнів АТО Волині, хочемо презентувати проект реставрації стели 70 річчя 51 омбр, яка знаходиться на території військової частини у м. Володимир-Волинський в Монумент пам'яті Героїв 51 омбр. У складі 51 бригади за час війни на Сході України загинуло 103 військовослужбовця, 4 досі вважаються безвісти зниклими. Вічна пам'ять Героям!»

 

 

 

Telegram Channel