Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
В Іваничах поклали квіти до  знаку «Герої не вмирають»

Вічна пам’ять Героям!

Фото: Іваничівська РДА.

В Іваничах поклали квіти до знаку «Герої не вмирають»

22 травня — День вшанування військовослужбовців, що загинули внаслідок бойових дій у зоні антитерористичної операції та операції об’єднаних сил на сході України.

Сьогодні, 22 травня 2020 року, минає 6 років, з моменту трагічних подій, які стались біля м. Волноваха Донецької області, коли терористи розстріляли військових 51-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, які перебували в похідному таборі. У бою загинули 18 солдатів, серед яких й іваничівець - Михайло Грицюк. У  29-річного уродженця села Риковичі залишились мати, брати, дружина Олеся та двоє дітей — дворічний син Олексій, та дочка Анастасія, яка народилася лише за тиждень до мобілізації батька.

 

 Цьогоріч, у зв'язку із карантинними заходами, в парку біля пам’ятного знаку героям майдану та учасникам АТО «Герої не вмирають!» зібрались лише представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, священники.

Насамперед присутні вшанували  хвилиною мовчання пам'ять тих людей, які воювали за мир, хто віддав своє життя в ім’я світлого майбутнього.

У  29-річного уродженця села Риковичі залишились мати, брати, дружина Олеся та двоє дітей — дворічний син Олексій, та дочка Анастасія, яка народилася лише за тиждень до мобілізації батька.

Опісля настоятелі Свято-Покровського храму селища Іваничі митрофорні протоієреї отці Андрій та Василь та усі присутні згадали у молитві Героїв України.

 

 На завершення голова районної державної адміністрації Микола Смаль, голова районної ради Андрій Бадзюнь, секретар селищної ради Володимир Сарабуна, святі отці поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку.

 

Джерело: Іваничівська РДА
Telegram Channel