Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Художниця на карантині розмальовує двері багатоквартирних будинків

Люди почали запрошувати художницю розписати і їхні двері.

Відеокадр

Художниця на карантині розмальовує двері багатоквартирних будинків

На них цвіте бузок, іриси та півонії

Вуличний арт-стиль з елементами петриківського розпису з'явився на дверях під'їздів. Величезні рожеві півонії розцвітають і наповнююсться соковитими відтінками просто на очах. Аби створити таку картину, професійній художниці потрібні акрилові фарби та натхнення, пише НТН.

Виявилося, що люди особливо відчули потребу в красі й яскравих барвах.

Розписувати двері Ганна почала під час карантину, коли її відправили у вимушену відпустку. Потім виклала фото в соцмережі. Люди почали запрошувати художницю розписати і їхні двері. Фарба й робота коштом замовників. Самі мешканці зізнаються, що на красу грошей не шкода, тим більше обходяться картини недорого. Що, як і в яких кольорах розквітне на дверях, обговорюють усі мешканці разом з художницею.

Всі роботи Ганни можна побачити в інтернеті. Прості херсонські двори прикрашають яскраві іриси, бузок, кульбаби і багато іншого. Карантинну депресію, каже художниця, як рукою зняло. «Я була така сумна, коли почалася така відпустку. Тепер мені все подобається, я собі навіть купила велосипед. Катаюся тепер по місту, дивлюся на природу, на квіти, на двори, де я можу ще ось це все намалювати», - розповіла художниця. 

Зараз художницю засипали замовленнями. Виявилося, що під час карантину люди особливо відчули потребу в красі й яскравих барвах. Тож, черга на художнє оформлення дверей - розписана на півроку. 

Telegram Channel