Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Люди, які вижили в авіакатастрофі Airbus 320, розповіли як рятувались

В авіакатастрофі вижило лише двоє людей.

Фото УП.

Люди, які вижили в авіакатастрофі Airbus 320, розповіли як рятувались

Два пасажири літака авіакомпанії Pakistan Airlines, яким вдалося вижити у його аварії в Карачі, розповіли про свій порятунок

Про це повідомляє The Guardian, передає Цензор.НЕТ.

Останнє, що 24-річний Мухаммад Зубаїр пам'ятає, перш ніж літак впав на землю, це різкий запах пального і крики пасажирів у момент, коли полум'я почало ширитися салоном літака. Потім він щосили намагався розстебнути ремінь безпеки, коли вогонь вже палав під його сидінням. Тоді  «йшов на світло, проліз через дірку на крило, звідти - на землю».

Тоді  «йшов на світло, проліз через дірку на крило, звідти - на землю».

Другий вцілілий, президент Bank of Punjab Зафар Махмуд, зараз також перебуває з поламаною рукою і забоями на лікуванні в лікарні  Карачі. «Все, що він пам'ятає, це те, що була турбулентність, а потім він знепритомнів та втратив орієнтацію», - розповідає його сестра Зайнаб Імам. «Наскільки я розумію, його крісло якось вилетіло з літака, і він випав із нього. Він опинився на певній відстані від уламків і вогню».

Також повідомляється, що літак впав на житловий квартал і зруйнував близько 19 будинків. Жертв на землі не було, але деякі жителі району зазнали серйозних опіків.

Літак Airbus 320 авіакомпанії Pakistan International Airlines, що прямував рейсом із Лахора в Карачі, розбився напередодні в густонаселеному районі міста незадовго до посадки.

Джерело: Цензор.НЕТ.
Telegram Channel