Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Ковелі видали книгу про загиблих на Сході земляків

Книга вийшла за підтримки міської влади, благодійників.

Фото kovelrada.gov.ua.

У Ковелі видали книгу про загиблих на Сході земляків

У книжці «Їхні зорі не згасли» зібрані розповіді про 19 українських воїнів

У книзі «Їхні зорі не згасли», яка вийшла друком у Ковелі, зібрані зворушливі розповіді про 19 захисників української землі, життя яких обірвалось через війну. На рідній Ковельщині їх чекали рідні, друзі, нереалізовані плани та нездійсненні мрії. Про це повідомляє Ковельська міська рада.

У видання немає єдиного автора. До написання матеріалів долучились журналісти, письменники, поети, педагоги, тому дописи різняться за стилем і обсягом. Є у збірці офіційна інформація, публікації ЗМІ, спогади рідних, однокласників, вчителів, знайомих, вірші, присвячені Героям, світлини.

У видання немає єдиного автора. До написання матеріалів долучились журналісти, письменники, поети, педагоги, тому дописи різняться за стилем і обсягом.  

Як йдеться у передмові: «Тут немає пафосу, лише невимовний біль, гордість, щирі співчуття. Немає байдужості. Але є гострі емоції — справжні, неприховані».

Книга вийшла за підтримки міської влади, благодійників. З місцевого бюджету були спрямовані кошти на придбання частини примірників. Їх отримають родини Героїв. Також вони надійдуть в шкільні бібліотеки,  заклади культури. Міська влада дякує усім, хто був задіяний у підготовці книги-пам’яті про Героїв сьогодення.

По завершенню карантину у Ковелі  планується презентація художньо-документального видання «Їхні зорі не згасли».

Telegram Channel