Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Мешканця Рівненщини за вбивство роботодавця  взяли під варту

37-річний чоловік завдав смертельного поранення 59-річному.

Фото depositphotos.com.

Мешканця Рівненщини за вбивство роботодавця взяли під варту

Два місяці підозрюваний у навмисному вбивстві проведе в СІЗО без визначення розміру застави

За процесуального керівництва прокурорів Зарічненського відділу Сарненської місцевої прокуратури 24 травня 2020 року повідомлено про підозру 37-річному жителю с. Морочне Зарічненського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, а саме в умисному вбивстві 59-річного жителя смт. Зарічне Зарічненського району. Про це інформує сайт прокуратури Рівненської області. 23 травня приблизно о 18-й годині на території гаражних приміщень, які знаходяться на одній із вулиць смт. Зарічне, чоловік в ході конфлікту, що виник раптово, завдав тілесних ушкоджень по голові своєму роботодавцю, в якого працював без належного оформлення трудових відносин.

25 травня слідчий суддя задовольнив клопотання органу досудового розслідування та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів без визначення розміру застави. 

 23 травня приблизно чоловік в ході конфлікту, що виник раптово, завдав тілесних ушкоджень по голові своєму роботодавцю.

Основним видом діяльності підприємця було надання послуг з пасажирських перевезень маршрутними транспортними засобами.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється СВ Зарічненського ВП Вараського ВП ГУНП в Рівненській області. Довідково: санкцією відповідної статті Кримінального кодексу України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років позбавлення волі.

Telegram Channel