Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Керівники 4 райадміністрацій Волині обговорили з обласним керівництвом проблеми

Представники районів мають підготувати перелік доріг з проектно-кошторисною документацією для майбутнього ремонту.

Фото Волинської ОДА.

Керівники 4 райадміністрацій Волині обговорили з обласним керівництвом проблеми

Обіцяють, що подібні наради з керівниками районів будуть постійними

В ОДА відбулася нарада з головами Ковельської, Рожищенської, Любешівської та Старовижівської райдержадміністрацій. Про це повідомлялося увечері 27 травня на сайті Волинської облдержадміністрації.

Нарада на виконання доручення голови ОДА Юрія Погуляйка відбулася під керівництвом його заступників Тетяни Щербак та Олександра Троханенка. 

Мета таких зустрічей – чути проблемні питання безпосередньо від місцевої влади, щоб налагодити співпрацю для їх якомога швидкого вирішення. Особливо сьогодні, коли пандемія коронавірусу суттєво повпливала на усі сфери життя, зокрема в частині надходжень до бюджетів. Тож головам районних державних адміністрацій озвучили основні завдання, над якими необхідно попрацювати. Серед основних – наповнення бюджетів.

Тож головам районних державних адміністрацій озвучили основні завдання, над якими необхідно попрацювати. Серед основних – наповнення бюджетів.

Окрім того, керівникам районів доручено підготувати перелік доріг з готовою проектно-кошторисною документацією, які не потрапили до списку об’єктів, що ремонтуватимуть цьогоріч. Зокрема, це потрібно на виконання доручення Президента України щодо будівництва та ремонту доріг в державі.

Telegram Channel