Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Нетверезий тракторист хотів відкупитись від турійських поліцейських

500 гривень не допомогли п'яному водію.

Фото Турійське відділення поліції.

Нетверезий тракторист хотів відкупитись від турійських поліцейських

Оголошено про підозру у вчиненні криміналу

В селищі Луків Турійського району, співробітники сектору реагування патрульної поліції Турійського відділення поліції зупинили трактор під керуванням 57-річного жителя Любомльського району за порушення правил дорожнього руху.

Чоловік намагався дати поліцейському 500 гривень хабара.

Правоохоронці встановили, що керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння. За уникнення від адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 130 (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення, чоловік намагався дати поліцейському 500 гривень хабара.

Патрульні відмовились від хабара та викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Слідчі оголосили про підозру чоловікові, санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело: Турійське відділення поліції.
Telegram Channel