Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Перший онлайн і останній дзвінок зі школи села Сошичне  (Відео)

Щасливої долі нашим випускникам!!!

Сайт Сошичненської ОТГ.

Перший онлайн і останній дзвінок зі школи села Сошичне (Відео)

Сьогодні випускників дистанційно проводжають у позашкільну дорогу

Для 23 випускників Сошичненської школи прозвучав останній дзвінок. Про цю подію розповідає відеосюжет, розміщений на сторінці у фейсбуці Сошичненської ОТГ Камінь-Каширського району.

Як повідомила у телефонній розмові директор навчального закладу Маріанна Журавель, у цьому році у зв’язку з пандемією останній дзвінок незвичайний – в режимі онлайн. «Хотілося все-таки зробити учням, зокрема випускникам, яких у нас 23, – свято. Виходили з того, що мали (позбирали фото з життя школи за цілий рік), і що можна було записати, не порушуючи карантинних обмежень», – каже Маріанна Журавель.

«Хотілося все-таки зробити учням, зокрема випускникам, яких у нас 23, – свято. Виходили з того, що мали (позбирали фото з життя школи за цілий рік), і що можна було записати, не порушуючи карантинних обмежень», – каже Маріанна Журавель.

Отож випускників у запису привітали директор школи, перша вчителька, одна з учениць одинадцятого класу. Використали відео з першого дзвінка, який покликав тоді юнаків та дівчат за парти. Якби не пандемія, то, за словами Маріанни Василівни, було б ще багато цікавинок, які планувалися на день останнього дзвінка – прощання зі школою.

 

Telegram Channel