Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Сталася перестрілка між підприємцями та нелегальними перевізниками, є поранені

Затриманими виявилися люди, які прибули з інших регіонів України.

Фото пресслужби Міністерства внутрішніх справ.

Сталася перестрілка між підприємцями та нелегальними перевізниками, є поранені

Зараз поліція встановлює обставини стрілянини

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ, пише Громадське.

За попередньою версією, відбувся конфлікт між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, та нелегальними перевізниками. Інформація про потерпілих з’ясовується.

Затриманими виявилися люди, які прибули з інших регіонів України.

«Повідомлення про стрілянину на одній із вулиць міста Бровари на спецлінію 102 надійшло сьогодні, 29 травня, о 7.15 ранку. Працівники місцевої поліції оперативно відреагували та вже за одну хвилину прибули на місце події, де затримали 10 осіб зі зброєю. Їх доправили до Броварського відділу поліції», — йдеться у повідомленні.

Оновлено: як повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, унаслідок стрільби троє учасників перестрілки отримали поранення.

Затриманими виявилися люди, які прибули з інших регіонів України. Зараз проводять огляд місця події, встановлюють інших учасників, обставини та причини інциденту.

На місці події правоохоронці вилучили зброю, наразі встановлюють її належність.

Справу відкрили за ч.4 ст. 296(хуліганство) Кримінального кодексу. Санкція передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. 

Як написав міністр відомства Арсен Аваков, перестрілка у Броварах — це «відгомін корупції визначення квот перевізників, залучення банд в боротьбі за маршрути перевезень».

Telegram Channel