Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
«Шахтар» здобув вольову перемогу над «Динамо» (Відео)

Футбол повернувся!

Фото ФК "Шахтар".

«Шахтар» здобув вольову перемогу над «Динамо» (Відео)

Команда Луїша Каштру виграла з рахунком – 3:1

Донецький «Шахтар» і київське «Динамо» зустрілися в рамках 24-го туру Української Прем'єр-ліги. Матч проходив на НСК «Олімпійський», а перемогу святкувала команда Луїша Каштру з рахунком 3:1, інформує УНІАН.

Команди почали матч атаками на зустрічних курсах, але темп був не найвищий, а в передачах вистачало помилок. Перший момент був у форварда «Динамо» Русина, який з відскоку пробив у дотик, а Пятов в стрибку ліквідував загрозу.

Команди почали матч атаками на зустрічних курсах, але темп був не найвищий, а в передачах вистачало помилок.

Вже на 19-й хвилині кияни все-таки забили: Сидорчук отримав зкидку м'яча від партнера і завдав удару в дальній кут воріт - м'яч відскочив від штанги у сітку. Однак арбітр Катерина Монзуль вирушила дивитися VAR і зафіксував фол захисника Попова на Степаненко у штрафному під час гольової атаки. Підсумок - скасування забитого м'яча і жовта картка динамівцю.

«Динамо» вдалося відкрити рахунок без усяких застережень на 38-й хвилині: Цітаішвілі зробив ідеальний навіс в штрафну, де Буяльський опинився без опіки та розстріляв ворота Пятова головою. Кияни не встигли порадіти взяттю воріт, як «Шахтар» зрівняв рахунок. Марлос зіграв у стінку з Мораєсом і завдав обвідного удару в нижній кут, а Бущан не дотягнувся до м'яча - 1:1.

Після перерви «Динамо» помітно здало, завдяки чому «Шахтар» почав все ближче наближатися до володінь Бущана. Це призвело до голу Марлоса на 67-й хвилині: Додо віддав пас у штрафну, Мораєс зупинив м'яч, а півзахисник збірної України відправив його ударом низом у кут воріт.

На 74-й хвилині Ісмаїлі розправився з двома опонентами на фланзі та втік у контратаку, після чого розіграв стінку з Маркосом Антоніо - останній добив м'яч у сітку воріт киян.

Далі була ціла низка замін, на тлі яких «Динамо» не вдавалося знайти свій ритм і переломити хід поєдинку.

«Шахтар» – «Динамо» – 3:1 (0:1 – Буяльський, 38; 1:1 – Марлос, 39; 2:1 – Марлос, 67; 3:1 – Маркос Антоніо, 74). 

«Шахтар»: Пятов, Додо, Кривцов, Матвієнко, Ісмаїлі, Степаненко, Алан Патрік (Коноплянка, 84), Марлос (Фернандо, 76), Коваленко (Маркос Антоніо, 53), Тайсон (Соломон, 84), Мораєс (Тете, 76).

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко, Сидорчук, Шепелєв, Цітаішвілі (Караваєв, 76), Буяльський (Дуелунд, 89), Вербич, Русин (Де Пена, 76).

Попередження: Попов - Ісмаїлі, Коваленко.

Дивимося огляд матчу:

«Шахтар» збільшив відрив від «Динамо» до 16-ти очок. Кияни, своєю чергою, мають 46 очок - стільки ж у «Десни» та «Зорі».

Telegram Channel