Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Поблизу Луцька збили п’яного велосипедиста

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 22 години.

Фото Патрульна поліція Волинської області.

Поблизу Луцька збили п’яного велосипедиста

Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований

Учора на автодорозі неподалік села Гірка Полонка Луцького району автомобіль Opel Signum збив велосипедиста. Про це повідомляє Поліція Волинської області. Його госпіталізували. За фактом автопригоди поліція розпочала кримінальне провадження.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 22 години. За кермом транспортного засобу перебував 40-річний житель Луцького району. Водій допустив наїзд на 49-річного велосипедиста, жителя Любешівського району, котрий в стані алкогольного сп’яніння рухався у зустрічному напрямку.

Водій допустив наїзд на 49-річного велосипедиста, жителя Любешівського району, котрий в стані алкогольного сп’яніння рухався у зустрічному напрямку. 

Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення ургентної хірургії міської клінічної лікарні.

У суботу, 30 травня, на автодорозі в селі Сокиричі Ківерцівського району 32-річний лучанин, керуючи автомобілем Toyota Augo, злетів у кювет. У результаті автопригоди постраждала 10-річна пасажирка транспортного засобу, не госпіталізувалася.

За обома фактами ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Telegram Channel