Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У маршрутках Нововолинська та Володимира-Волинського пасажирів негусто

Без маски нікуди не поїдеш.

Фото Pexels.

У маршрутках Нововолинська та Володимира-Волинського пасажирів негусто

У двох сусідніх містах запрацював громадський транспорт

 У шахтарському місті перевезення здійснюються винятково в межах кількості місць для сидіння та з використанням засобів індивідуального захисту. Водії кажуть, що після тривалої перерви в роботі великого напливу пасажирів немає, тому дотримуватися карантинних вимог нескладно. Більше того, на половині рейсів навіть не заповнені сидячі місця. Тому, як зазначив начальник відділу транспорту, зв’язку, організації безпеки дорожнього руху та паркування Юрій Коцура, в зв’язку з цим переглядатимуть графік їх руху, а також те, як перевозитимуть пільгову категорію пасажирів.

Пасажири повинні дотримуватися маскового режиму, після кожного рейсу здійснюватиметься дезінфекція маршруток і буде проводитися температурний скринінг працівників.

Також розпочали пільгові перевезення пасажирів до дачних масивів та відновили приміські та міжміські сполучення, окрім Ковеля, де високий рівень захворюваності на корона вірус.

Вийшли на маршрути автобуси й у Володимирі-Волинському. Вони курсуватимуть за звичним графіком у відповідності до кількості місць для сидіння, передбачених технічною характеристикою транспортного засобу. Пасажири повинні дотримуватися маскового режиму, після кожного рейсу здійснюватиметься дезінфекція маршруток і буде проводитися температурний скринінг працівників.

Роксолана ВИШНЕВИЧ.

Telegram Channel