Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Володимирі з 6 червня не їздитиме громадський транспорт

Скасували поїздки тимчасово.

Фото volodymyrrada.gov.ua.

У Володимирі з 6 червня не їздитиме громадський транспорт

У Володимирі-Волинському скасовано послаблення карантинних обмежень, в тому числі й рух маршруток

У Володимирі-Волинському рішенням комісії ТЕБ і НС, яка відбулася 5-го червня, скасували послаблення протиепідемічних заходів, а саме регулярні і нерегулярні пасажирські перевезення. Відкриття садочків найближчим часом також не відбудеться. Про це йшлося на засіданні комісії з питань ТЕБ і НС при Володимир-Волинській міськраді 5 червня.

Заслухавши доповіді учасників засідання, враховуючи оцінку поточної епідемічної ситуації комісія вирішила тимчасово скасувати регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у місті.

Комісія вирішила тимчасово скасувати регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у місті.

Як повідомили на міській нараді, Володимир серед лідерів по збільшенню захворюваності на коронавірусу в області. В місті і районі було відібрано понад 500 та аналізів на ПЛР-тестування, але перевірено з них менше половини, адже потужностей обласної вірусологічної лабораторії вистачає на всього 150 тестів в добу. Нагадаємо, що за останню добу виявлено 10 нових випадків коронавірусу у мешканців міста Володимира-Волинського та Володимир-Волинського району.

За словами начальника управління ЖКГ та будівництва Віктора Фіщука, після послаблення карантинних заходів пасажирiв у Володимирі перевозили 14 маршруток із 19.

У місті також посилюють контроль за дотриманням ринками протиепідемічних заходів, передбачених постановою Головного державного санітарного лікаря України.

Головний державний санітарний лікар Волині Наталія Янко раніше повідомляла, що станом на  4 червня рівень захворюваності у Волинській області високий, інцидентність становить 12,89 при допустимій нормі – не вище 12-ти. 

Скасувати деякі послаблення протиепідемічних заходів на території області вирішили на засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, що відбулася під керівництвом голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка в четвер, 4 червня.

Telegram Channel