Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Київське «Динамо» розтрощило ФК «Олександрія» (Відео)

У матчі було аж три пенальті!

Фото dynamo.kiev.ua

Київське «Динамо» розтрощило ФК «Олександрія» (Відео)

Поєдинок завершився з рахунком 5:1

7 червня у 25-му турі Української Прем'єр-ліги київське «Динамо» приймало «Олександрію». Матч проходив на НСК «Олімпійський» при порожніх трибунах і завершився перемогою господарів з рахунком 5:1, повідомляє УНІАН.

У перші півгодини арбітр призначив три пенальті - два у ворота «Олександрії» і один - «Динамо».

Удар Буяльського з точки дістав воротар Паньків, але на підборі першим опинився динамівець Кендзьора, який повернув м'яч виконавцю покарання, а той з другої спроби не схибив. На 20-й хвилині Русин заробив ще один 11-метровий, який сам і реалізував, зробивши рахунок 2:0. В середині першого тайму Кадірі сфолив у штрафному киян, а відставання олександрійців ударом під поперечину скоротив Гречишкін.

На 55-й хвилині Дубра отримав другу жовту за фол та залишив гостей у меншості. Через десять хвилин чергова атака «Динамо» завершилася голом - Миколенко в дотик замкнув подачу Буяльського.

«Динамо» тепер має 49 очок і займає третє місце в турнірній таблиці УПЛ, відстаючи за додатковими показниками від «Зорі».

У кінцівці «Олександрія» практично перестала загострювати ситуацію, а команда Олексія Михайличенка ще двічі засмутила суперника. На 81-й хвилині де Пена розстріляв порожні ворота після прострілу з правого флангу, а через дві хвилини Буяльський оформив дубль ударом в кут воріт.

«Динамо» - «Олександрія» - 5:1

Голи: Буяльський, 14, 83, Русин, 20 (з пенальті), Миколенко, 65, де Пена, 81 - Гречишкін, 31 (з пенальті).

«Динамо»: Бойко, Кендзьора (Беніто, 85), Кадірі, Шабанов, Миколенко, Сидорчук, Цітаішвілі (Караваєв, 63), Андрієвський (де Пена, 62), Шепелєв, Буяльський (Дуелунд, 84), Русин (Соль, 74).

«Олександрія»: Паньків, Пашаєв, Дубра, Бухал, Мірошниченко, Ковалець (Грицук, 70), Гречишкін, Банада (Гордієнко, 59), Лучкевич, Сітало (Безбородько, 69), Третьяков (Шастал, 79).

Попередження: Сидорчук, Кадірі, Шепелєв, Андрієвський - Дубра, Банада.

Вилучення: Дубра, 55.

На 14-й хвилині Віталій Буяльський не забив пенальті (воротар).

Дивимося огляд матчу:

«Динамо» тепер має 49 очок і займає третє місце в турнірній таблиці УПЛ, відстаючи за додатковими показниками від «Зорі». «Олександрія» має 43 пункти і йде п'ятою.

Telegram Channel