Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
До роботи ТКГ залучили відомих журналістів з Донбасу

Денис Казанський.

Фото Слово і діло.

До роботи ТКГ залучили відомих журналістів з Донбасу

Четверо переселенців із території, яку на сході України захопила Росія, сьогодні починають роботу в тристоронній контактній групі Мінська

До роботи Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі вперше у складі української делегації залучені представники окремих районів Донецької та Луганської областей - усього четверо людей. Про це повідомили у пресслужбі Офісу президента.

На сьогоднішньому засіданні Донеччину представляють відомі журналісти Денис Казанський та Сергій Гармаш, які у 2014 році були змушені залишити Донецьк.

«Сьогодні зранку у форматі відеоконференції розпочався черговий раунд консультацій у робочій групі з політичних питань Тристоронньої контактної групи (ТКГ) з мирного врегулювання на Донбасі. Уперше за понад п'ять років до діалогу на майданчику ТКГ у складі української делегації залучені представники тимчасово окупованих Російською Федерацією районів Донецької та Луганської областей України», - вказали в Офісі.
Як зазначається, залучення представників ОРДЛО відбувається з метою реалізації положень Комплексу заходів щодо виконання Мінських домовленостей, зокрема пункту 9, пунктів 11-12, якими передбачено проведення консультацій з представниками окремих районів Донецької та Луганської областей стосовно параметрів політичного врегулювання та змін до законодавства.
«На сьогоднішньому засіданні Донеччину представляють відомі журналісти Денис Казанський та Сергій Гармаш, які у 2014 році були змушені залишити Донецьк. Луганську область представляє юрист, голова Міжнародної громадської організації Луганське земляцтво Вадим Горан. Також для участі в роботі ТКГ від окремих районів Луганської області заявлено відомого лікаря Костянтина Лібстера», - відзначили в Офісі президента.
 

Джерело: Главком.
Telegram Channel