Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Луцьк просить припинити транспортне сполучення з районами з найбільшим спалахом коронавірусу

Транспортне сполучення можуть відмінити із Володимир-Волинським районом, Ковелем та Камінь-Каширським районом.

Фото Цензор.НЕТ

Луцьк просить припинити транспортне сполучення з районами з найбільшим спалахом коронавірусу

Про це інформує радник міського голови Луцька Ігор Поліщук

У його дописі на сторінці у facebook, зокрема, йдеться: «Останніми днями багато лучан звертаються з приводу того, чи буде працювати транспорт та дитячі садочки в нашому місті.

У зв‘язку з цим звернулися до комісії ТЕБ та НС при Волинській ОДА щодо тимчасового призупинення транспортного сполучення з районами та населеними пунктами, де ситуація з зростанням кількості хворих на коронавірус критична,

Повідомляємо, що ситуація в Луцьку не є критичною (за минулу добу 6 нових випадків), а тому ми не маємо наміру припиняти роботу транспорту та дитячих садочків, адже для запуску економіки міста та створення умов для повноцінної зайнятості лучан це є критично важливо.

Однак, по Волинській області за минулу добу встановлено антирекорд по кількості нових випадків захворювання на коронавірус - 101 новий випадок. Набільші вогнища - Володимир-Волинський район (43), м. Ковель (20), Камінь-Каширський район (15).

У зв‘язку з цим звернулися до комісії ТЕБ та НС при Волинській ОДА щодо тимчасового призупинення транспортного сполучення з районами та населеними пунктами, де ситуація з зростанням кількості хворих на коронавірус критична, щоб не допустити масового розповсюдження коронавірусу по території усієї області та серйозного загострення ситуації».

 

Telegram Channel