Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині упіймали збувача ганджубасу

От зловмисник!

Ілюстрація twitter.com

На Волині упіймали збувача ганджубасу

Правоохоронці задокументували три факти збуту ним наркотиків

Співробітники поліції Волині затримали чергового збувача наркотиків. 

Зловмисник промишляв у Рожищенському районі.  Йому повідомили про підозру у вчиненні інкримінованого злочину та обрали  міру запобіжного заходу – тримання під вартою, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Правопорушника заскочили на гарячому.

Співробітники Рожищенського відділення поліції викрили жителя району у збуті наркотичного засобу – канабісу. Правопорушника заскочили на гарячому. Правоохоронці задокументували три факти збуту ним наркотиків. Згодом, під час проведення санкціонованих у за його місцем проживання поліцейські вилучили ще декілька пакунків із речовиною, схожою на канабіс. Вилучене направили на дослідження, зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України. 

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує, зокрема, до десяти років позбавлення волі із  кофіскацією майна.

До слова, напередодні у Луцьку поліцейські управління протидії наркозлочинності затримали «на гарячому» 40-річного наркоторговця, який збував психотроп.

Telegram Channel