Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Двоє волинян зі Служби судової охорони настріляли «срібло» та «бронзу» (Фото)

Наші хлопці!

Фото ССО.

Двоє волинян зі Служби судової охорони настріляли «срібло» та «бронзу» (Фото)

Вони брали участь у міні-матчі із практичної стрільби з пістолета

Співробітники територіального управління Служби судової охорони у Волинській області стали призерами у першому відкритому міні-матчі із практичної стрільби з пістолета.

7 червня у передмісті м. Рівне відбувся Перший відкритий міні-матч зі стрільби з травматичного пістолету за правилами МКПС (міжнародна конференція практичної стрільби).

Серед призерів змагань співробітники територіального управління ССО у Волинській області.

Серед призерів змагань співробітники територіального управління ССО у Волинській області: старший лейтенант Служби судової охорони Юрій Іванов, провідний спеціаліст відділу професійної підготовки та підвищення кваліфікації, який виборов ІІ місце та старший сержант Служби судової охорони, відділення взводу охорони Богдан Морозов – ІІІ місце.

Варто зазначити , що у кожного з переможців особливий шлях у Службу. Юрій Іванов та Богдан Морозов учасники бойових дій у АТО на Сході і у кожного з них є своя історія успіху.

Богдан Морозов – вільно володіє трьома іноземними мовами, відмінно працює у напрямку інформатики та програмування.

Юрій Іванов – працював у Тренінговому центрі Головного Управління Національної поліції у Волинській області , володар сертифікатів з напрямку практичних стрільб, особистої безпеки, інструктора з вогневої підготовки.

Обидва співробітники є діючими членами федерації МКПС (міжнародна конференція практичної стрільби). Сьогодні вони несуть службу у ТУ ССО Волині і використовують набутий вантаж знань для розвитку та становлення Служби судової охорони.

Telegram Channel