Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Виявили джерело смороду, що накривав райони Луцька

Всі каналізаційні відходи стікали прямо в підвал їхнього будинку...

Фото te.20minut.ua

Виявили джерело смороду, що накривав райони Луцька

Працівники КП «Луцькводоканал» виявили, що причина смороду, що хвилями накривав різні райони Луцька, виявилась на території військового гуртожитку в Привокзальному районі

 

 Так, внаслідок неналежного утримання території та самого приміщення, всі фекальні відходи і стоки з усього будинку стікали в підвал, звідки їх викачували просто на територію будівельного майданчика, що розміщений у віддаленому і закритому від більшості людей місці, інформує Луцька міська рада.

Прикро, що таке явище має місце в наш час і саме в одному з центральних районів Луцька.

Прикро, що таке явище має місце в наш час і саме в одному з центральних районів Луцька. Однак у даній ситуації не варто звинувачувати жителів гуртожитку, які фактично опинилися заручниками ситуації. За словами мешканців, гуртожиток розміщений у так званому військовому містечку, що належить квартирно-експлуатаційному відділу міста Володимир-Волинський. Зараз там будуються додаткові житлові площі, однак застарілі приміщення утримуються в неналежному стані, каналізаційні мережі не прочищаються, а доступ до них мають лише власники. Мешканці проблемного гуртожитку давно хотіли приватизувати його і навести там лад, однак роками вони не можуть зробити цього, будучи обмеженими в своїх можливостях.

 

 Всі каналізаційні відходи стікали прямо в підвал їхнього будинку. Потім стоки щоденно викачуються у рови на будівельних майданчиках. Це і пояснює різкість і хвилеподібність смороду, що під час спеки утворював хмари, які накривали різні райони Луцька, залежно від руху повітря.

КП Луцькводоканал.

Telegram Channel