Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
З Луцька – до Сарн: у сарненській прокуратурі новий керівник

До нового призначення працював військовим прокурором Луцького гарнізону Західного регіону України.

Фото прокуратури Рівненщини.

З Луцька – до Сарн: у сарненській прокуратурі новий керівник

Євген Давидов має посилити координаційну діяльність правоохоронних органів

У Сарненській місцевій прокуратурі Рівненської області – новий очільник. Ним став Євген Давидов, який до цього працював військовим прокурором Луцького гарнізону Західного регіону України.

Євген Давидов народився 17 лютого 1985 року в місті Світловодськ Кіровоградської області. У 2007 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого.

Нагадаємо, до юрисдикції Сарненської місцевої прокуратура входять Сарненський, Березнівський, Володимирецький, Дубровицький, Зарічненський, Рокитнівський райони і місто Вараш.

За словами прокурора Рівненської області Антона Войтенка, Євген Давидов має посилити координаційну діяльність правоохоронних органів, зокрема, зосередити увагу на боротьбі з незаконним видобутком бурштину, незаконним вирубуванням лісу, посилити боротьбу з корупцією.

Давидов має зосередити увагу на боротьбі з незаконними видобутком бурштину, вирубуванням лісу, посилити боротьбу з корупцією.

У декларації за 2019 рік вказано, що на попередній посаді Євген Давидов заробив 999.394 гривень: зокрема, зарплата – 517. 849 гривень, одноразова грошова допомога від Військової прокуратури Західного регіону – 480.250 гривень.

Прокурор має квартиру на 60 квадратних метрів у Кропивницькому.

Валентин СТАВСЬКИЙ.

Telegram Channel