Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
 Бійцям ДСНС довелося рятувати 14-річного хлопця, який застряг у пісочно-глиняній багнюці на березі колишнього гранітного кар'єру

Нічого собі!

Ілюстративне фото hotels24.ua

Бійцям ДСНС довелося рятувати 14-річного хлопця, який застряг у пісочно-глиняній багнюці на березі колишнього гранітного кар'єру

Допомогло те, що однією ногою підліток вперся в камінь

Ввечері, 12 червня, рятувальники 12 державної пожежно-рятувальної частини врятували життя чотирнадцятирічному хлопцеві, який по пояс застряг у пісочно-глиняній багнюці на узбережжі колишнього гранітного кар'єру із народною назвою ,,Мальта'', що знаходиться поблизу смт Олександрівка Вознесенського району Миколаївської області, інформує ДСНС України.

Сталось так, що троє підлітків спустились до води по кам'янистому схилу та плавали на надувному матраці. Один із них хотів вийти на берег та стрибнув з нього, миттєво провалившись у в'язку суміш. Врятувало те, що однією ногою хлопець уперся у камінь. Так і тримався, до тих пір, поки його друзі, втрачаючи дорогоцінний час, намагалися допомогти, але всі старання виявились марними. Коли спало на думку зателефонувати до Служби порятунку, минуло більше, ніж півтори години.

Врятувало те, що однією ногою хлопець уперся у камінь.

Працювати рятувальникам довелося швидко та обережно. Спочатку необхідно було спуститися вниз скельним схилом, а потім відкопати хлопця шанцевим інструментом.

Коли це вдалося, усі разом, піднялись до спецавтомобіля. Надзвичайники вдягнули та відігріли хлопця.

Потім поспілкувались із підлітками щодо поведінки на водоймах та передали співробітникам поліції, які відвезли хлопчину додому та провели відповідну роботу із батьками.

Telegram Channel