Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У небі над Волинню побачили «Мрію»

Шлях українського гіганта проліг над Ківерцівщиною.

Фото: Організація Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ»/Луцький Аероклуб «Крила Волині».

У небі над Волинню побачили «Мрію»

Користувачі соцмереж сфотографували найбільший у світі літак – Ан-225, який у п’ятницю пролітав над Ківерцями

«В п'ятницю, 12-го червня, о 14:59, у небі над м. Ківерці уважні очі могли спостерігати авіаційну гордість України – найбільший в світі літак Ан-225 «Мрія», який ішов на висотному ешелоні 11270 метрів і швидкості 757 кілометрів на годину з ірландського міста Шаннон до свого базового аеродрома в місті Гостомель у Київській області». Про це інформує Організація Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ»/Луцький Аероклуб «Крила Волині».

Її зустрічали тисячі людей, прямий ефір з посадкою у Варшаві дивилося близько 100 тисяч глядачів (зараз сумарна кількість глядачів цього стріму - більше мільйона чоловік).

«З наших підписників особливо уважними виявились Сергій Овчарук, Роман Дубровський, Олександр Лиговський, Микола Матвійчук  і Богдана Гаврилюк. Вони і зловили українського гіганта в об'єктиви своїх фотоапаратів у нашому рідному Волинському небі», - йдеться у дописі.

 

 Як інформую Цивільна авіація України, «Мрія» завершила свою місію з доставки вантажів в період пандемії Сovid-19. У період з 11 квітня по 12 червня Антонов 225 здійснив 52 рейси, побував в 11 країнах, серед них: Казахстан, Китай, Польща, Азербайджан, Франція, Німеччина, США, Канада, Греція, Японія, Ірландія. І ось в п’ятницю «Мрія» повернулася додому в Україну і відправилася на регламентні роботи. Цього року літак отримав велику увагу серед людей по всьому світу. Її зустрічали тисячі людей, прямий ефір з посадкою у Варшаві дивилося близько 100 тисяч глядачів (зараз сумарна кількість глядачів цього стріму - більше мільйона чоловік). 5 212 000 переглядів записів злетів і посадок Мрії з кабіни пілотів, на ютюб каналі Дмитрий Антонов. Тепер «Мрія» відпочиває. Чекаємо нових зустрічей у небі. 

 

 

Telegram Channel