Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Цієї ночі двоє дітей сіли в таксі... Більше їх ніхто не бачив

Телефони дівчат вимкнені.

Фото lv.npu.gov.ua.

Цієї ночі двоє дітей сіли в таксі... Більше їх ніхто не бачив

Зниклих дівчат розшукує поліція

Інформація про зникнення дівчат з’явилася у чаті Варти-1 у Telegram. Один із учасників чату повідомив, що вночі його автомобіль зупинила поліція, яка розшукувала двох дівчат, яких на схожому автомобілі везли у Рясне.

Чоловік повідомив, що дівчата вийшли на вул. Шевченка, 358 біля магазину «Сільпо» у Рясному, а він продовжив працювати.

Засновник Варти-1 та депутат ЛМР Ігор Зінкевич опублікував у чаті інформацію про розшук двох неповнолітніх дівчат, мешканок Рясного. За його інформацією, у неділю ввечері родичі з Рясне-2 посадили дівчат у таксі, яке мало довезти їх в Рясне. Але додому вони не потрапили. Їхні мобільні телефони вимкнені, передає Zaxid.net.

Також у повідомленні зазначено, що дівчат везли на таксі Renault Kangoo жовтого кольору. За попередньою інформацією, з водієм провели розмову у Шевченківському відділі поліції. Чоловік повідомив, що дівчата вийшли на вул. Шевченка, 358 біля магазину «Сільпо» у Рясному, а він продовжив працювати.

У поліції пізніше повідомили, що поліцейські розшукують двох зниклих дівчат віком 13 та 14 років.

«Повідомлення про безвісно зниклих львів’янок – Вікторії Савки віком 14 років та 13-річної Ірини Лукової надійшло у поліцію сьогодні, 15 червня, близько опівночі. До розшуку неповнолітніх задіяні співробітники Шевченківського відділу поліції, а також служб та підрозділів поліції Львівщини. Правохоронці вживають усіх заходів для встановлення місця перебування дівчат», – повідомили у поліції.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України з приміткою «безвісно зниклі».

Telegram Channel