Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Відсторонили від несення служби двох «орлів Авакова», які ногами гамселили учасників акції на підтримку Сергія Стерненка

Янукович ще у Росії, а його часи вже повернулися...

Фото Радіо свобода.

Відсторонили від несення служби двох «орлів Авакова», які ногами гамселили учасників акції на підтримку Сергія Стерненка

За цим фактом проведуть службове розслідування, результати якого передадуть до ДБР

Поліція Києва відсторонила правоохоронців, які били учасника акції на підтримку підозрюваного у вбивстві Сергія Стерненка, проведе за цим фактом службове розслідування та передасть його результати до Державного бюро розслідувань.

Про це заявив керівник поліції Києва Андрій Крищенко у коментарі «Українській правді».

Виходячи з інформації у пресі, де є фото, на якому є дії, які можуть свідчити про можливе перевищення сили поліцейськими, мною призначена службова перевірка. Ці двоє осіб відсторонені від несення служби.

«Виходячи з інформації у пресі, де є фото, на якому є дії, які можуть свідчити про можливе перевищення сили поліцейськими, мною призначена службова перевірка. Ці двоє осіб відсторонені від несення служби».

Крищенко додав, що усі матеріали службового розслідування будуть передані до Державного бюро розслідувань.

Він також закликав ЗМІ, у яких є відео чи більше фото цього інциденту, надати їх поліції, або публічно його розмістити, щоб правоохоронці мали змогу якомога скоріше провести службове розслідування і проінформувати суспільство про його результати. 

Telegram Channel