Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Рівненська мисткиня розповіла малечі, як «Дорости до мрії» (Відео)

Нема бажання читати? Тоді слухайте і дивіться!

Фото з фейсбук-сторінки Олени Медведєвої.

Рівненська мисткиня розповіла малечі, як «Дорости до мрії» (Відео)

Дитяча письменниця, засновниця видавництва книг ручної роботи «Креативна книга» Олена Медведєва презентувала казку малюнком

«Дорости до мрії» – це нова відеоісторія про блакитнокрилого бедрика, котрий знає таємницю, як досягнути найзаповітнішого бажання. «Саме таким секретом головний герой казки готовий поділитися з кожною дитиною, яка окрилена мрією, - зазначає авторка Олена Медведєва.

– Шляхи подолання труднощів та радість перемоги подарують юним глядачам упевненість у тому, що мрії неодмінно стають реальністю, якщо до них докладати трішечки власних зусиль. «Дорости до мрії» - подарунок усім, хто любить українську казку!

Шляхи подолання труднощів та радість перемоги подарують юним глядачам упевненість у тому, що мрії неодмінно стають реальністю, якщо до них докладати трішечки власних зусиль.

У створені відеоказки долучилася художниця Наталія Серветник, оператор Тарас Шостуха, літературний редактор Неоніла Диб‘як та коректор творів Людмила Герус.

Нагадаємо, у доробку Олени Медведєвої мереживна, різьблена,  солом’яна, шкіряна, бурштинова, книга-криниця, книга-вітряк, книга-вертеп і ще багато різноманітних арт-буків. Її вишиване «Євангеліє» увійшло до Книги рекордів України. Майстриня поклала на полотно поезію Тараса Шевченка, Ліни Костенко, Лесі Українки, Івана Франка. А нещодавно засновниця «Креативної книги» видала книгу для дітей «Крамниця часу». У ній розповідається про чарівну крамницю, де люди купують собі час, а він буває різний: вечірній і ранковий, минулий, теперішній і майбутній, з різним кольором і запахом.

Telegram Channel