Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинські атовці просять депутатів висловити недовіру голові облдержадміністрації

У Волинській облраді зареєстрували проєкт рішення про визнання роботи голови ОДА задовільною чи не задовільною. 

Фото Суспільного.

Волинські атовці просять депутатів висловити недовіру голові облдержадміністрації

Військовослужбовці незадоволені роботою Юрія Погуляйка

Члени різних ветеранських організацій воїнів АТО, зі слів ветерана АТО Вадима Ваврищука, підготували звернення до голови облради і депутатів про висловлення недовіри голові облдержадміністрації Юрію Погуляйку. Про це інформує Суспільне

16 червня, опівдні військовослужбовці прийшли під стіни ОДА, аби зустрітися з Юрієм Погуляйком. Голова Волинської спілки ветеранів АТО Вадим Ваврищук каже: учасники акції не погоджуються із діяльністю голови ОДА і його кадровою політикою. 

Голова Волинської спілки ветеранів АТО Вадим Ваврищук каже: учасники акції не погоджуються із діяльністю голови ОДА і його кадровою політикою.

Із головою мітингувальники зустрілися після 14-ї години. Він вийшов до людей зі своїми заступниками. Під час спілкування з ветеранами АТО, голова облдержадміністрації озвучив обвинувачення одному з депутатів в організації митингів під ОДА.

Під час спілкування з ветеранами АТО, голова облдержадміністрації озвучив обвинувачення одному з депутатів в організації митингів під ОДА. Той заперечив.

Суспільне звернулося за коментарем до депутата. «Ніяких заходів я не замовляв. Звісно, я підтримую висловлені там вимоги, виставлені атовцями. Як депутат обласної ради я буду голосувати за відставку», – депутат обласної ради Володимир Бондар.

Акція тривала понад три години, - сказав заступник начальника поліції області Сергій Козак. У ній, з його слів, взяло участь майже пів сотні людей.

Станом на 18:30 у Волинській обласній раді зареєстрували проєкт рішення, про звіт Юрія Погуляйка та визнання роботи голови ОДА задовільною чи не задовільною. Нагадаємо, вперше на акцію проти кадрової політики в облдержадміністрації і ветерани збиралися 26 травня. Тоді поспілкуватися з головою мітингувальникам не вдалося.

Telegram Channel