Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Відкриття волинських дитячих таборів не на часі» – Погуляйко

План оздоровити є, а можливості нема.

Фото volynpost.com.

«Відкриття волинських дитячих таборів не на часі» – Погуляйко

В області за бюджетні кошти заплановано охопити оздоровленням та відпочинком 10 486 дітей (7%)

Голова Волинської обладміністрації Юрій Погуляйко повідомив, що наразі відкривати дитячі табори не будуть. Інформацію про це оприлюднила пресслужба Волинської ОДА.

«Епідеміологічна ситуація в нашому регіоні нестабільна. Останніми днями спостерігаємо приріст захворюваності. Тому про послаблення карантинних обмежень, відкриття дитячих оздоровчих таборів говорити не можемо. Наразі, це не можливо», – сказав Погуляйко.

«Як тільки епідеміологічна ситуація на Волині стабілізується, питання відкриття оздоровчих таборів розглянемо під час засідання обласної ТЕБ та НС. Звичайно, тільки після рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України», – роз'яснив голова облдержадміністрації.

Як тільки епідеміологічна ситуація на Волині стабілізується, питання відкриття оздоровчих таборів розглянемо під час засідання обласної ТЕБ та НС», – роз'яснив голова облдержадміністрації.

До слова, в області за бюджетні кошти заплановано охопити оздоровленням та відпочинком 10 486 дітей (7,6%), оздоровленням – 1733 дитини (1,3%), відпочинком – 8753 дитини (6,4%).

Нагадаємо, дитяча оздоровча кампанія 2020 року в Україні розпочнеться не раніше ніж 1 липня. Таке рішення прийняте Державною комісією ТЕБ та НС України.

Telegram Channel