Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Дитячий санаторій Згорани готовий забезпечити умовами лише півсотні маленьких відвідувачів (Фото)

Заклад у жахливому стані.

Фото з фейсбук-сторінки Ірини ВАХОВИЧ.

Дитячий санаторій Згорани готовий забезпечити умовами лише півсотні маленьких відвідувачів (Фото)

Голова Волинської обласної ради Ірина Вахович відвідала оздоровний заклад, який переданий у підпорядкування санаторію Лісова пісня

«Територія велика - більше 8 га. Біля озера. Однак на цьому переваги закінчуються. Стан жахливий. Дивно, адже річний бюджет закладу до мед реформи був чималим. Біля 16 млн грн. На разі нормальні умови лише на 56 ліжкомісць, - зазначає Ірина Вахович.

Сподіваюсь, депутатський корпус обласної ради прийме правильне рішення і підтримає заклад, адже дитячих оздоровниць на Волині обмаль.

– Попереду - розробка стратегії розвитку закладу і пошук джерел фінансування для розвитку. Рішення про передачу правильне. Дитяче відділення буде. На роботу працівники будуть прийняті, як тільки буде потреба обслуговувати дітей. Однак проблеми є. Мусимо зважити усі сильні і слабкі сторони та виважено прийняти рішення подальшого функціонування. Менеджменту Лісової пісні не позаздрити. Сподіваюсь, депутатський корпус обласної ради прийме правильне рішення і підтримає заклад, адже дитячих оздоровниць на Волині обмаль», й деться у повідомленні голови Волинської обласної ради.

 
 

 

Telegram Channel