Курси НБУ $ 39.38 € 42.32

КУЛЬТУРА: прославлений «Колос» вітає студентів училища

Напередодні Всеукраїнського дня працівників культури і аматорів народного мистецтва шанований співець землі волинської, народний артист України О.В. Огороднік привіз свій прославлений колектив — заслужений народний ансамбль пісні і танцю «Колос» на зустріч з тими, кого він назвав «благодатним грунтом, на якому повинні прорости паростки відродженої української культури» — до студентів Волинського державного училища культури і мистецтв...

Напередодні Всеукраїнського дня працівників культури і аматорів народного мистецтва шанований співець землі волинської, народний артист України О.В. Огороднік привіз свій прославлений колектив — заслужений народний ансамбль пісні і танцю «Колос» на зустріч з тими, кого він назвав «благодатним грунтом, на якому повинні прорости паростки відродженої української культури» — до студентів Волинського державного училища культури і мистецтв.

Виступ торчинських артистів викликав у глядачів не лише бурхливі оплески і щире захоплення. Їх талант зачепив найпотаємніші струни душі присутніх — і з просвітленими, щасливими обличчями полишали зал після концерту майбутні музиканти, танцюристи, художники... У слові-подяці від імені дирекції та колективу училища прозвучало побажання митцям і надалі залишатися життєдайним, зрілим колосом у запашному перевеслі народного мистецтва, зачаровувати світ золотими гронами нових пісень, танців, зворушливих мелодій. Учасників ансамблю щиро привітав зі святом і присутній на концерті колишній директор Луцького культосвітнього училища, заслужений працівник культури В.М.Чеблін.
Telegram Channel