Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Лесині люди спробували сили у скандинавській ходьбі (Фото, відео)

Рух – це здоров’я.

Фото Олександра ПІЛЮКА.

Лесині люди спробували сили у скандинавській ходьбі (Фото, відео)

Факультет фізичної культури, спорту та здоров’я Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки організував захід, під час якого присутні змогли спробувати свої сили у скандинавській ходьби

Захід приурочили до 50-річчя факультету, яке відзначатимуть цьогоріч.

«Карантинні заборони трішки обмежили наші плани. Тим не менш, ми обрали локацію згідно з рекомендаціями, закону не порушували. Сподіваємося, що частину із запланованого все ж вийде реалізувати», – розповів декан факультету Василь Пантік.

 Скандинавська ходьба – вид спорту, у якому використовують методику занять і техніку ходьби за допомогою спеціальних палиць.

Зрештою, «озброївшись» потрібним інвентарем, присутні вийшли на старт. Дійство відбулося на високому рівні: всі учасники залишилися задоволеними заходом.

 

 Скандинавська ходьба – вид спорту, у якому використовують методику занять і техніку ходьби за допомогою спеціальних палиць. На профільному факультеті Лесиного вишу активно розвивають цей вид спорту. Цікаво, що до тренувань долучаються не лише викладачі та студенти, а й пересічні лучани.

 

 

Джерело: Відділ зв’язків із громадськістю СНУ імені Лесі Українки.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel