Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Порошенко після суду: прокурорські втекли, але це не перемога, а лише початок боротьби

«Я вам нічого не обіцяю, як казав Черчіль, крім поту і праці».

Фото ЄС.

Порошенко після суду: прокурорські втекли, але це не перемога, а лише початок боротьби

Так зване «Печерське правосуддя» є символом відсутності верховенства права і великого страху з боку влади та її прислужників. Про це заявив на багатотисячному мітингу п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко після засідання суду

«Печерське правосуддя» стало ім’ям загальним, яким характеризуються найбільш одіозні злочини. І коли запроторили за грати Луценка, і коли запроторили за грати Тимошенко. Але вони мають пам’ятати, чим закінчилася доля суддів – наприклад, пана Кіреєва, і де він зараз. Ви будете здивовані, але він – в Москві», – нагадав Петро Порошенко.

«Коли ми прийшли до цієї жінки, яка називається Генеральним прокурором, отримувати підозру – вони втекли. Зараз ми прийшли в суд, продемонструвавши, що ми їх не боїмося, правда з нами – вони намагалися дати нам хабаря, замінити  арешт з триманням під вартою п’ятого Президента України. І вони сказали про те, що, виявляється, достатньо їм особистого зобов’язання», – повідомив Порошенко.

Зараз ми прийшли в суд, продемонструвавши, що ми їх не боїмося, правда з нами – вони намагалися дати нам хабаря, замінити  арешт з триманням під вартою п’ятого Президента України. «Ні. Порошенко хабарів не бере, не брав і брати не буде», – наголосив лідер «Європейської Солідарності».

«Тим більше, що вони це роблять для того, щоб вилучити паспорт і не дати можливість Порошенку мобілізувати світ на підтримку України – так, як ми це робили п’ять років моєї каденції. А зараз нам конче як повітря потрібна єдність світу у протистоянні Росії. Бо ми з вами маємо захистити нашу землю, нашу державу і наш народ. Показати, що героїчні подвиги волонтерів, ветеранів, воїнів, активістів, кіборгів були недарма», – переконаний Петро Порошенко.

«І прокурорські втекли. Оголосили перерву до липня – і втекли. А це означає, що це не перемога наша, а лише початок виснажливої боротьби», – наголосив п’ятий Президент. 

«Я вам нічого не обіцяю, як казав Черчіль, крім поту і праці. Не залишайтеся байдужими. Бережіть наш унікальний, наш фантастичний дух свободи, бо цим ми відрізняємось від Росії і росіян», – наголосив Петро Порошенко.

Він подякував всім за підтримку. «Ви – найкращі. Наша команда, яка тут стоїть – вона найкраща. І я пишаюся бути на чолі такої команди. Я пишаюся своєю дружиною, яка мене підтримує навіть в умовах, коли вони прагнуть запроторити мене за грати. І я виконую настанови свого батька. Україно, дякую тобі», – сказав Порошенко.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel