Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Зоя Казанжи: «Ми віддали країну в руки зелених мародерів»

Зоя Казанжи.

Фото Радіотрек.

Зоя Казанжи: «Ми віддали країну в руки зелених мародерів»

Відома українська журналістка та блогер Зоя Казанжи на своій сторінці у мережі Facebook жорстко розкритикувала нинішню владу за політичні переслідування п’ятого президента України Петра Порошенка

«Підтримую Петра Порошенка. Повністю і безумовно. Дивлюсь пряму трансляцію суду. Це ж треба було додуматися - засідання в день смерті батька. З лицемірним проханням Генпрокурорки перенести його, звільнитися і прийти в інший день», - написала  Казанжи.

Ми віддали країну прямо в зелені мертві руки дубоголових клоунів і наглих мародерів, у яких із всієї української абетки виходить скласти одне-єдине слово – «жопа». Це саме те, куди вони нас ведуть.

«В той час, коли Зеленський звертається до суду, щоб покарати ще одного клоуна, який назвав його «маленьким зеленим чмом». В той час, коли танучого авторитету Зеленського не вистачає для тримання власної фракції в узді, і фракція провалює голосування щодо затвердження програми дій уряду. В той час, коли партнерка Зеленського по акторській діяльності Катерина Варнава отримує дозвіл на в'їзд в Україну, не дивлячись на те, що вона порушила закон щодо перетину кордону до Криму. В той час, коли оточення Януковича отримує реальний шанс повернути собі 1,5 мільярди доларів, вкрадених в народу України. В той час, коли скорочується армія і стає можливою відміна ЗНО. В той час, коли економіка стагнує і ми маємо велику небезпеку серйозного відкату на десяток років назад. Ми віддали країну прямо в зелені мертві руки дубоголових клоунів і наглих мародерів, у яких із всієї української абетки виходить скласти одне-єдине слово – «жопа». Це саме те, куди вони нас ведуть», - пише Казанжи.

Telegram Channel