Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Офіс генпрокурора відкрив справу через можливе стеження за Порошенком

12 червня у фракції ЄС повідомили, що невідомі люди в автівках, які стежили за п'ятим президентом, відмовились представитись.

Pavlo_Bagmut

Офіс генпрокурора відкрив справу через можливе стеження за Порошенком

Інформацію про справу повідомили у відповідь на депутатський запит Ар'єва

Офіс генпрокурора відкрив провадження через можливе незаконне стеження за чинним народним депутатом та п'ятим президентом Петром Порошенком. Про це йдеться у відповіді Офісу генпрокурора на запит народного депутата «Європейської Солідарності» Володимира Ар'єва, інформує газета «День».

Досудове розслідування доручено здійснювати Державному бюро розслідувань.

«Повідомляю, що за фактами, викладеними у заяві, Офісом Генерального прокурора 12.06.2020 внесено відомості до ЄРДР та розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.365 ККК України», - йдеться у відповіді на запит.

Досудове розслідування доручено здійснювати Державному бюро розслідувань.

Нагадаємо, 12 червня фракція «Європейська солідарність» заявила, що за п’ятим президентом Петром Порошенком ведуть незаконне стеження, і вимагає пояснень від президента Володимира Зеленського.

Тоді у фракції повідомили, що невідомі люди в автівках, які стежили за Порошенком, відмовились представитись. Крім того, у реєстрі номерів автомобілів немає, заявляли у «ЄС».

Telegram Channel