Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
32-річна дама добряче хильнула й наїхала «Жигулем» на чотирьох малолітніх дітей (Фото, відео)

Що ж ти, дурепо, накоїла...

Фото Національної поліції.

32-річна дама добряче хильнула й наїхала «Жигулем» на чотирьох малолітніх дітей (Фото, відео)

Один з травмованих хлопчиків у стані травматичної коми знаходиться у реанімації

У селі Слобідка Калинівського району Вінниччини місцева жителька, перебуваючи за кермом автомобіля «ВАЗ 21103», допустила наїзд на чотирьох дітей. Один з травмованих хлопчиків в стані травматичної коми знаходиться у реанімації. Нетвереза правопорушниця затримана у процесуальному порядку.   

Аварія сталась близько 21.50 год. на вулиці Руданського, повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

32-річна місцева жителька, під час здійснення розвороту заднім ходом допустила наїзд на чотирьох дітей, які грались біля сусідського подвір’я. 

За інформацією слідчого управління ГУНП у Вінницькій області, яке здійснює досудове розслідування, попередньо встановлено, що 32-річна місцева жителька, під час здійснення розвороту заднім ходом допустила наїзд на чотирьох дітей, які грались біля сусідського подвір’я. 

Потерпілих дітей віком 4, 6, 7 та 8 років каретою швидкої допомоги з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано у Вінницьку обласну дитячу клінічну лікарню. Найстарший з травмованих хлопчиків з відкритою черепно-мозковою травмою та політравмою знаходиться у травматичній комі. 

Під час медичного освідування встановлено, що водійка за кермом перебувала в стані алкогольного сп’яніння. «Драгером» зафіксовано 1.07 проміле алкоголю, що в п’ять разів перевищує допустиму норму.
На місці події слідчо-оперативною групою поліції та криміналістами проведені першочергові слідчі дії. Правопорушниця затримана у процесуальному порядку.  

Слідчим управлінням обласної поліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжкі тілесні ушкодження). За таке правопорушення жінці загрожує до 8 років позбавлення волі. 

 

 

Telegram Channel